Catalog produse

Disponibilitate
Condiție
Producător

Promoții

Categorii

Camere HDCVI

Camerele de supraveghere HDCVI reprezinta noua tehnologie de transmitere a semnalului video pe distante mari de pana la 500m prin cablul coaxial deja existenta, insa utilizand camere de rezolutie megapixel. Aceasta tehnologie ofera o solutie fezabila pentru imbunatatirea sistemului analogic existent la o rezolutie HD cu costuri reduse si instala...

Camerele de supraveghere HDCVI reprezinta noua tehnologie de transmitere a semnalului video pe distante mari de pana la 500m prin cablul coaxial deja existenta, insa utilizand camere de rezolutie megapixel. Aceasta tehnologie ofera o solutie fezabila pentru imbunatatirea sistemului analogic existent la o rezolutie HD cu costuri reduse si instalare usoara. Calitatea imaginii oferita de noua solutie este megapixel si necomprimata – 1920H (1920x1080) si 1280H (1280x720). Transmisia video se poate realiza pe distante mari, fara intarziere si fara dispozitive instalate suplimentar. Sistemele dispun de o capacitate anti-interferenta sporita si interfata protejata. De asemenea, noua tehnologie nu emite radiatii electromagnetice de inalta frecventa, iar transmiterea semnalului se realizeaza constant, fluent, fara pierderi sau intarzieri. 

Mai mult...

Camere HDCVI Exista 85 produse.

Subcategorii

 • Camere HDCVI 1MP

  Camere supraveghere HDCVI 1MP 720P

  Aceste camere se folosesc impreuna cu dvr-urile HDCVI si pot fi instalate pe distante de pana la 300m folosindu-se cablu coaxial fara a se pierde calitatea semnalului. Intre aceste camere se regasesc modele destinate instalarii la exterior sau la interior. Puteti alege dintr-o gama variata de camere HDCVI de 1 megapixel.

 • Camere HDCVI 1.3MP

  Camere supraveghere HDCVI 1.3MP 960P

  Aceste camere se folosesc impreuna cu dvr-urile HDCVI si pot fi instalate pe distante de pana la 300m folosindu-se cablu coaxial fara a se pierde calitatea semnalului. Intre aceste camere se regasesc modele destinate instalarii la exterior sau la interior. Puteti alege dintr-o gama variata de camere HDCVI de 1.3 megapixel.

 • Camere HDCVI 2MP

  Camere supraveghere HDCVI 2MP 1080P

  Aceste camere se folosesc impreuna cu dvr-urile HDCVI si pot fi instalate pe distante de pana la 300m folosindu-se cablu coaxial fara a se pierde calitatea semnalului. Intre aceste camere se regasesc modele destinate instalarii la exterior sau la interior. Puteti alege dintr-o gama variata de camere HDCVI de 2 megapixel, cu rezolutie full HD de 1080P.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 85 articole
Afiseaza 1 - 15 din 85 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate