Catalog produse

Disponibilitate

Promoții

Categorii

NVR

NVR-ul este un inregistrator digital de retea, destinat inregistrarii imaginilor furnizate de camere IP. In aceasta categorie puteti gasi NVR-uri de 4, 8, 16, 25, 36 canale. Fiecare inregistrator, in functie de model, permite o rezolutie maxima de pana la 2MP si chiar 5MP. De asemenea, mare parte din NVR-uri suporta camere IP cu audio, un numar ...

NVR-ul este un inregistrator digital de retea, destinat inregistrarii imaginilor furnizate de camere IP. In aceasta categorie puteti gasi NVR-uri de 4, 8, 16, 25, 36 canale. Fiecare inregistrator, in functie de model, permite o rezolutie maxima de pana la 2MP si chiar 5MP. De asemenea, mare parte din NVR-uri suporta camere IP cu audio, un numar predefinit de intrari alarma, dar si posibilitatea de stocare a datelor pe 1, 2 sau mai multe HDD de maximum 4TB fiecare. NVR-urile suporta protocolul ONVIF, fiind compatibile cu o gama larga de camere IP de pe piata. NVR-urile Aevision au implementat protocolul i8S care, folosite impreuna cu camerele IP Aevision realizeaza automat setarile IP.

Mai mult...

NVR Exista 95 produse.

Subcategorii

 • NVR 4 canale

  NVR-urile de 4 canale permit conectarea a 4 camere IP. Acestea beneficiaza de functii variate, de la intrari audio si de alarma, pana la monitorizare prin internet de pe calculator sau orice dispozitiv mobil, dar si capacitate de stocare diferentiata pe modele. NVR-urile regasite in aceasta sectiune suporta rezolutii full HD de 1080P, precum si rezolutii mai mari de atat.

 • NVR 8 canale

  NVR-urile de 8 canale permit conectarea a 8 camere IP. Acestea beneficiaza de functii variate, de la intrari audio si de alarma, pana la monitorizare prin internet de pe calculator sau orice dispozitiv mobil, dar si capacitate de stocare diferentiata pe modele. NVR-urile regasite in aceasta sectiune suporta rezolutii full HD de 1080P, precum si rezolutii mai mari de atat.

 • NVR 16 canale

  NVR-urile de 16 canale permit conectarea a 16 camere IP. Acestea beneficiaza de functii variate, de la intrari audio si de alarma, pana la monitorizare prin internet de pe calculator sau orice dispozitiv mobil, dar si capacitate de stocare diferentiata pe modele. NVR-urile regasite in aceasta sectiune suporta rezolutii full HD de 1080P, precum si rezolutii mai mari de atat.

 • NVR peste 16 canale

  NVR-urile de peste 16 canale permit conectarea a unui numar diferit de camere IP: fie 20, fie 25, fie 36 camere. Acestea beneficiaza de functii variate, de la intrari audio si de alarma, pana la monitorizare prin internet de pe calculator sau orice dispozitiv mobil, dar si capacitate de stocare diferentiata pe modele. NVR-urile regasite in aceasta sectiune suporta rezolutii full HD de 1080P, precum si rezolutii mai mari de atat. NVR-urile din aceasta categorie se folosesc de regula pentru proiecte mai mari unde sunt necesare un numar destul de mare de camere, unele de diferite branduri, cu diferite functii si rezolutii.

 • NVR cu functie POE

  NVR-urile cu functie POE se folosesc alaturi de camerele IP cu functie POE. Power over ethernet este functia care va permite sa conectati camerele si nvr-ul printr-un singur cablu prin care se transfera schimbul de date, dar in acelasi timp se realizeaza si alimentarea camerelor.

 • Software LUXRIOT

  Luxriot este o configuratie deschisa a unui sistem de management video (VMS). Luxriot accepta fluxuri video atat MJPEG, MPEG4 si H.264, cat si HD provenite de la camerele IP, codificatoare si placi de captura. Luxriot este integrat cu peste 3000 de dispozitive de la marii producatori precum Axis, Arecont Vision, ACTi, Basler, Sanyo, SONY, IQinVision, UDP, Vivotek si altii. 

 • Hardware LUXRIOT

  In aceasta categorie se regasesc echipamente hardware precum placi de captura sau NVR-uri folosite pentru realizarea unui sistem de supraveghere IP.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 95 articole
Afiseaza 1 - 15 din 95 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate