Catalog produse

Disponibilitate
Condiție
Producător

Promoții

Categorii

Kit CCTV Analog

Kituri supraveghere video analoge cu 4, 8, 16 camere.

Kit CCTV Analog Exista 2 produse.

Subcategorii

 • Kit CCTV 4 Camere

  In aceasta categorie sunt prezentate kituri cctv formate din 4 camere analoge si dvr de 4 canale. Exista numeroase variante de kituri ce contin camere de supraveghere de interior si/sau de exterior pentru a veni in intampinarea necesitatilor dvs. Componentele din kit se regasesc si separat in categoria specifica a fiecarui produs. Camerele din aceste kituri pornesc de la 700 linii tv si ajung pana la 1000 linii tv, avand fie senzor ccd sony, fie senzor cmos sau sony exmor.

 • Kit CCTV 8 Camere

  In aceasta categorie sunt prezentate kituri cctv formate din 8 camere analoge si dvr de 8 canale. Exista numeroase variante de kituri ce contin camere de supraveghere de interior si/sau de exterior pentru a veni in intampinarea necesitatilor dvs. Componentele din kit se regasesc si separat in categoria specifica a fiecarui produs. Camerele din aceste kituri pornesc de la 700 linii tv si ajung pana la 1000 linii tv, avand fie senzor ccd sony, fie senzor cmos sau sony exmor.

 • Kit CCTV 16 Camere

  In aceasta categorie sunt prezentate kituri cctv formate din 16 camere analoge si dvr de 16 canale. Exista numeroase variante de kituri ce contin camere de supraveghere de interior si/sau de exterior pentru a veni in intampinarea necesitatilor dvs. Componentele din kit se regasesc si separat in categoria specifica a fiecarui produs. Camerele din aceste kituri pornesc de la 700 linii tv si ajung pana la 1000 linii tv, avand fie senzor ccd sony, fie senzor cmos sau sony exmor.

Afiseaza 1 - 2 din 2 articole
Afiseaza 1 - 2 din 2 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate