Catalog produse

Disponibilitate
Condiție

Promoții

Categorii

Videointerfoane

Videointerfoane de vila, videointerfoane de bloc, multiapartament

Sistemele de videointerfonie sunt echipamentele ce va protejeaza locuinta contra vizitatorilor nedoriti. Acestea sunt formate dintr-un post exterior (camera) ce se monteaza la poarta si monitor pentru interior. Videointerfoanele se folosesc atat in locuinte individuale, cat si bl...

Videointerfoane de vila, videointerfoane de bloc, multiapartament

Sistemele de videointerfonie sunt echipamentele ce va protejeaza locuinta contra vizitatorilor nedoriti. Acestea sunt formate dintr-un post exterior (camera) ce se monteaza la poarta si monitor pentru interior. Videointerfoanele se folosesc atat in locuinte individuale, cat si blocuri de apartamente sau birouri. Majoritatea videointerfoanelor suporta instalarea unor monitoare aditionale, astfel daca detineti o casa cu 2 etaje, puteti opta pentru instalarea cate unui monitor pe fiecare etaj.

Mai mult...

Videointerfoane Exista 66 produse.

Subcategorii

 • Videointerfon...

  Sisteme videointerfon pentru blocuri sau vile multiapartament. Exista numeroase variante de sisteme. Puteti opta pentru un sistem de videointerfonie pentru 2 apartamente, 3 apartamente, 4 apartamente sau un anumit numar de apartamente. In functie de necesitate va putem oferi varianta care reuseste sa indeplineasca toate solicitarile dvs. De la sisteme simple, cu deschidere cu cheie sau cod, pana la cele cu cititor de card va puteti crea propriul sistem care sa va asigure confortul si siguranta de care aveti nevoie.

 • Videointerfon vila

  Videointerfoane pentru vile de cea mai buna calitate de la cele mai mari fabrici din lume. Sistemele de videointerfonie sunt de regula alcatuite dintr-un post exterior care se monteaza la poarta/usa si monitor pentru interior. Producatorii de videointerfonie RL si Leelen regasiti in aceasta categorie ofera sisteme ce permit conectarea mai multor monitoare suplimentare, conectarea unor sisteme cctv la sistemul de videointerfonie, folosirea monitorul ca si telefon etc.

 • Videointerfoane RL

  Videointerfoanele RL sunt recunoscute in special pentru fiabilitate. Pe langa acest aspect, videointerfoanele au un aspect modern, elegant, destinate in special vilelor unifamiliale. In aceasta sectiune veti regasi videointerfoane cu sau fara cititor de card, cu amprenta, cu functie de telefon, cu inregistrare pe SD-card avand posibilitatea de a alege solutia care corespunde cel mai bine cerintelor dvs.

 • Videointerfon wireless

  Videointerfoanele wireless au aceleasi functii ca si cele cablete, insa legatura intre unitatea de exterior (camera) si cea de interior (monitor) se face prin unde radio. Aceasta introduce unele limitari in functionare legate de distanta si gradul de ecranare/ conditiile de propagare. Solutia fiind insa foarte simplu de instalat este preferata de multi.

 • Videointerfon cu memorie

  Videointerfoanele cu memorie va permit sa captati imagini cu persoanele aflate in fata usii / portii dvs. si sa le stocati in memoria monitorului. In acest mod puteti avea permanent cunostinta de persoanele care va contacteaza, fara a fi necesar sa le si deschideti poarta/usa.

 • Videointerfoane LEELEN

  Videointerfoane fabricate de LEELEN - China. Fabrica cu 20 de ani experienta, numarul 1 in interfonie in China. Sistemele oferite de Leelen va ofera flexibilitate in instalare. Kiturile sunt formate din unitatea exterioara si monitorul pentru interior la care se pot adauga optional inca 3 unitati de exterior si 3 monitoare. Puteti astfel forma un sistem pentru o singura casa ce poate contine 4 camere de exterior si 4 monitoare, toate functionand simultan.

 • Videointerfoane TONGWEI

  In aceasta categorie veti regasi videointerfoane pentru vila sau multi-apartament. De asemenea sunt prezentate atat kituri formate din monitor pentru interior si post exterior, cat si produse separate, monitoare color de 4.3", de 7", de 8", de 9" si posturi pentru exterior cu rezolutii inalte de 700TVL, din metal sau abs, cu unghi de deschidere mare sau mai mic.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 66 articole
Afiseaza 1 - 15 din 66 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate