Promoții

Categorii

Surse alimentare

Surse alimentare pentru CCTV, control acces si aplicatii generale. Sursele de alimentare regasite in aceasta categorie pot fi folosite pentru aplicatiile din sistemele de supraveghere. Acestea dispun de un amperaj diferit si un numar de canale variat in functie de model. Puteti opta pentru surse de alimentare in carcase metalice, surse cu back-u...

Surse alimentare pentru CCTV, control acces si aplicatii generale. Sursele de alimentare regasite in aceasta categorie pot fi folosite pentru aplicatiile din sistemele de supraveghere. Acestea dispun de un amperaj diferit si un numar de canale variat in functie de model. Puteti opta pentru surse de alimentare in carcase metalice, surse cu back-up la care se pot atasat acumulatori sau chiar alimentatoare de tip laptop pentru folosire individuala.

Mai mult...

Surse alimentare Exista 45 produse.

Subcategorii

 • Surse CCTV

  Acest tip de surse este folosit in sistemele de supraveghere. Sursele sunt de mai multe feluri, avand numar diferit de amperi, numar diferit de iesiri. Aveti astfel posibilitatea de a opta pentru surse de alimentare care indeplineste cel mai bine cerintele sistemului dvs.

 • Surse CCTV cu backup

  Acest tip de surse este folosit in sistemele de supraveghere. Se diferentiaza prin locasul special conceput pentru inserarea unui acumulator ce are rolul de back-up in cazul intreruperii energiei electrice. Sursele sunt de mai multe feluri, avand numar diferit de amperi, numar diferit de iesiri. Aveti astfel posibilitatea de a opta pentru surse de alimentare care indeplineste cel mai bine cerintele sistemului dvs.

 • Surse acces control

  Aceasta categorie este destinata surselor pentru acces control.

 • Surse backup monoiesire

  Acest tip de surse se diferentiaza prin locasul special conceput pentru inserarea unui acumulator ce are rolul de back-up in cazul intreruperii energiei electrice. Sursele sunt de mai multe feluri, avand numar diferit de amperi, cu o singura iesire. Aveti astfel posibilitatea de a opta pentru surse de alimentare care indeplineste cel mai bine cerintele sistemului dvs.

 • Adaptoare

  Adaptoarele de 12V se folosesc pentru alimentarea diverselor echipamente electronice. Puteti opta pentru adaptoare de 1A, 2A, 3A sau 5A.

 • UPS centrale termice

  Invertoarele de tensiune cu functie UPS se folosesc la alimentarea dispozitivelor electrice care necesita o tensiune de 220-230V AC sinusoidala. Acestea furnizeaza alimentare in caz de urgenta folosind baterii tip auto sau alte modele dedicate (cu gel, AGM). Este necesara o tensiune continua de 12/24/48V DC in functie de model obtinuta dupa caz prin inserierea mai multor baterii. In aceasta subcategorie se regasesc numeroase tipuri de UPS-uri de diferite puteri, pentru a putea garanta buna functionare a proiectelor dvs.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 45 articole
Afiseaza 1 - 15 din 45 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate