Promoții

Categorii

Testere CCTV

Tester CCTV, testere IP, tester universale, testere fibra optica

Testerele sunt instrumentele folosite pentru identificarea problemelor aparute la camerele de supraveghere fie analogice, fie IP, chiar HD-SDI. In aceasta sectiune sunt prezentate diferite tipuri de testere avand functii variate in functie de fiecare model in parte. Puteti alege a...

Tester CCTV, testere IP, tester universale, testere fibra optica

Testerele sunt instrumentele folosite pentru identificarea problemelor aparute la camerele de supraveghere fie analogice, fie IP, chiar HD-SDI. In aceasta sectiune sunt prezentate diferite tipuri de testere avand functii variate in functie de fiecare model in parte. Puteti alege astfel dintr-o gama variata, modelul care indeplineste cel mai bine cerintele dvs.

Mai mult...

Testere CCTV Exista 48 produse.

Subcategorii

  • Testere CCTV analog

    Testere CCTV analog. Sunt echipamentele potrivite pentru instalarea oricarui sistem de supraveghere. Testerele reduc timpul de instalare si de configurare a camerelor analoge, identificand problemel de semnal, conexiunile la cablu etc.

  • Testere CCTV IP si HD-SDI

    Testerele IP sunt folosite pentru instalarea si mentenanta camerelor IP. Acestea afiseaza camera HD, are control PTZ, fiind usor de folosit si operat. Cu ajutorul instrumentelor de testare incorporate, testerele pot identifica rapid orice problema aparuta la camera IP.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 48 articole
Afiseaza 1 - 15 din 48 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.    Smartbuy.ro  Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV  Supraveghere si Securitate