Promoții

Categorii

Alarme wireless

Alarme Wireless GSM sau PSTN (linie terestra). Toate alarmele noastre vorbesc limba romana. Aveti prompturi cu instructiuni vocale, mesaje de confirmare si SMS, totul in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru descarcare in pagina fiecarui produs.

Alarme wireless Exista 155 produse.

Subcategorii

 • Alarme wireless GSM

  Alarmele wireless GSM au apelator inclus si pot fi folosite prin introducerea unei cartele SIM in unitatea centrala. Aceste alarme au avantajul de a va informa oricand asupra starii de functionare a alarmei. In cazul unei efractii, centrala va apela numerele de telefon prestabilite sau va trimite SMS pe numele selectate.

 • Alarme PGST

  Toate modelele au soft, mesaje vocale si SMS in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru descarcare in pagina fiecarui produs.

 • Alarme Wolf-Guard

  Aceste alarme provin de la un fabricant recunoscut la nivel european pentru sistemele de alarma de buna calitate oferite la un pret cat se poate de accesibil. In aceasta categorie veti regasi alarme wireless cu apelator GSM sau apelator PSTN, insa si variante duale.

 • Alarme Life-SOS

  Aceast tip de alarma este diferit de sistemele wireless existente pe piata. Este o alarma profesionala ce functioneaza intr-o alta frecventa, mult mai sigura. Are posibilitatea de a inrola numerosi senzori, apelator GSM si multe alte functii benefice.

 • Alarme Chuango

  Alarmele wireless Chuango au obtinut numeroase premii recunoscute la marile targuri de profil. Sunt recunoscute pentru designul deosebit, pentru fiabilitate si nu in ultimul rand pentru usurinta in operare.

 • Alarme Neo Coolcam

  Sistemele de alarma Neo Coolcam se regasesc sub forma unor kituri ce includ o serie de senzori de miscare, de fum, magnetic, telecomanda, sirena, camera ip, astfel incat sa acopere o mai mare necesitate pentru protejarea unei locuinte. Unitatea centrala permite adaugarea a maximum 8 camere IP Neo Coolcam, in acest fel puteti crea un intreg sistem de supraveghere si alarma care va functiona concomitent cu senzorii instalati.

 • Alarme Smanos

  Alarmele Smanos sunt recunoscute la nivel international gratie numeroaselor premii obtinute la targurile internationale de profil. Acestea s-au impus in fata producatorilor importanti din industrie atat prin desgin-ul deosebit, cat si prin functionalitate si operabilitate.

 • Accesorii PGST

  Aceasta categorie este dedicata accesoriilor pentru alarmele PGST. Veti putea opta pentru senzori de miscare sau senzori de usa/geam spart, dar si senzori de fum, de gaz, sirene de interior, de exterior, telecomenzi si repetor de semnal.

 • Accesorii Wolf-Guard

  In aceasta categorie veti putea regasi accesoriile de care aveti nevoie pentru completarea sistemului de alarma wireless Wolf-Guard pe care il detineti. Puteti alege intre senzori de miscare, de usa si geam deschis, senzori de geam spart, de fum, de gaz, de temperatura, dar si sirene sau telecomenzi.

 • Accesorii Life-SOS

  Aceasta sectiune este dedicata accesoriilor pentru alarmele Life-SOS. Puteti alege dintre senzori de miscare, senzori imuni la animale, senzori de usa, de fum, de temperatura, de gaz, apelator GSM, adaptor USB etc.

 • Accesorii Chuango

  In aceasta categorie veti regasi senzori aditionali ce pot fi inrolati cu alarmele Chuango. Printre acestia se numara senzori de miscare, senzori, de fum, de gaz etc. dar si accesorii cum ar sirene sau telecomenzi.

 • Accesorii Neo Coolcam

  Principalul avantaj al acestor alarme consta in faptul ca pot fi configurate conform necesitatilor. Unitatea de alarma poate suporta un numar suficient de mare de senzori, dar si maxim 8 camere IP Neo Coolcam. Puteti alege senzori de miscare, senzori magnetici, sirene, senzori de gaz, telecomenzi, prize telecomandate pentru a va crea propriul sistem de supraveghere.

 • Accesorii Smanos

  Indiferent de tipul de senzori doriti, in aceasta categorie veti regasi produsele de care avem nevoie pentru completarea sistemelor Smanos. Puteti opta pentru senzori de miscare, detectori de fum, de gaz, contacte magnetice pentru usa sau geam, sirene de interior sau de exterior.

 • Kituri wireless

  Alarme wireless, seturi si centrale. Majoritatea modelelor au soft, mesaje vocale si SMS in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru majoritatea produselor si se pot descarca din pagina fiecarui produs.

pe pagina
Afiseaza 1 - 15 din 155 articole
Afiseaza 1 - 15 din 155 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate