Catalog produse

Disponibilitate
Condiție
Producător

Promoții

Categorii

Control acces

Dispozitive de controi acces marca Nordson. Cititoare de card, de amprenta, biometrice. Centrale de control access. Elemente de inchidere, broaste si yalle electrice. Control acces hotelier.

Control acces Exista 11 produse.

Subcategorii

 • Yalle si incuietori

  Aceasta categorie este destinata yallelor si incuietorilor. Veti regasi yalle electromagnetice folosite la sistemele de videointerfonie sau in sistemele de control al accesului. Yallele pot fi atat aplicate, cat si incastrate in functie de preferintele dvs.

 • Pontaj, amprenta

  Cititoarele cu pontaj si/sau amprenta se folosesc de regula pentru spatiile de birouri. Acestea se aleg in functie de necesitatile companiei, dar trebuie tinut cont si de legislatia in vigoare. Cititoarele cu amprenta si/sau pontaj sunt potrivite pentru intrari si iesiri din birou, fabrica, scoala etc. Acestea sunt usor de instalat, beneficiaza de un design simplu si elegant la un pret competitiv.

 • Dispozitive control acces

  Dispozitivele de control acces pot avea tastatura si/sau cititor de card. Acestea sunt usor de administrat. Echipamentele sunt destinate in special spatiilor din interior, nefiind recomandate pentru exterior sau pentru usile de securitate ridicata din interiorul cladirilor.

Afiseaza 1 - 11 din 11 articole
Afiseaza 1 - 11 din 11 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.   Smartbuy.ro Camere de supraveghere  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate