Alarma wireless LS30

Alarma wireless LS30

  admin  

 (182)    (0)    1

  Sisteme de alarma

Alarma wireless LS30

Cu interfata seriala + LAN pentru computer si Internet

Apelator telefonic + apelator GSM optional

Cea mai perfectionata alarma de acest tip de pe piata.

Se poate programa/supraveghea prin INTERNET

Nu confundati acest sistem cu celelalte alarme wireless existente pe piata. Acesta este un produs profesional, transmisia radio se face digital, in banda de 868MHz.

NET TRADING este importator unic pentru acest tip de alarme wireless.

Un sistem ce combina securitatea wireless si tehnologia IP

Alarma wireless LS-30 va ofera securitate si automatizare casei/afacerii. Aceasta beneficiaza de interfata pentru computer si internet. Are posibilitatea de a suna la 10 persoane cand este activata cu pana la 5 mesaje de alerta : "efractie", "panica", "incendiu", "urgenta medicala" si un mesaj pentru temperatura - senzor pentru temperatura scazuta/ridicata. Suporta 288 senzori / zone care pot fi compuse din: 32 device-uri de control / panica , telecomenzi, tastaturi; 128 senzori antiefractie. Senzori usi/geamuri deschise, pir-uri, senzori geam spart; 64 senzori de fum si gaz; 32 butoane de urgenta medicala si senzori de inactivitate; 32 senzori speciali: senzori de inundatie, senzori de temperatura, senzori de umiditate. Sistemul foate fi programat foarte usor folosind softul "HiperSecureLink" si adaptorul RS-232. Conectandu-se la un router sistemul se poate controla prin intermediul internetului. Programarea poate fi facuta interactiv pe un display LCD 16 X 2. O caracteristica o constituie detalierea a 512 evenimente cu tag de timp. Permite pana la 10 parole de utilizator. De asemenea, suporta 16 switch-uri de programare. Activeaza utilitati electrice sau lumina. In plus are indicator de camp RF si avertizor de bruiaj. Printre alte functii se numara si codare RF multi-milion si transmisie speciala evitand interferentele. Sistemul raspunde la panica, efractie, foc, urgenta medicala.. Reda diferite mesaje telofonic in functie de alerta. LS-30 prezinta zone de efractie cu senzori supervizati. Unitatea centrala va anunta baterie terminata sau probleme de transmisiune. Detecteaza geam/usa deschisa/inchisa. Selecteaza armare partiala, se poate programa fiecare senzor, pornit oprit, delay, functie "chime" pt. usa. Alarma are sirena incorporata, buton panica / urgenta. Apelatorul vocal integrat memoreaza pana la  10 numere de telefon, un pager si 2 statii de monitorizare (dispecerate). Functie "speaker", comunicatie voce in 2 directii, posibilitatea de a vorbi / asculta cu oricine este prezent - toate acestea intr-un singur sistem extrem de performant. Are functie de control prin telefonare a functiilor: ascuultare, armare, dezarmare, raport de eveniment si controlul altor accesorii aditionale. Posibilitatea de anuntare a parintilor prin telefon, atunci cand copii pleaca sau intra in casa. Alarma are de asemenea acumulator incorporat. Optional se poate atasa un repetor pentru largirea ariei de transmisie, dar si comunicator GSM. Gama larga de accesorii pot fi atasate.

Nota: Daca portul COM nu este disponibil la PC, puteti folosi un adaptor USB - COM

Sistemul LS-30, include o mare varietate de accesorii.(consultati tabelul de mai jos) deci se pot configura multe functii ale sistemului.

Etichete:alarma wireless

 (182)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Catalin M.
Folosesc alarma de peste 10 ani. E minunata.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha