ALARME WIRELESS PGST

ALARME WIRELESS PGST

  admin  

 (273)    (0)    1

  Sisteme de alarma

ALARME WIRELESS PGST

ALARME WIRELESS GSM

ALARME WIRELESS CU APELATOR TELEFONIC PSTN

NET TRADING este importator exclusiv al alarmelor rezidentiale Pilot Guards (PGST)

Sistemele de alarma rezidentiala Pilot Guards (PGST) sunt fabricate de Pilot Guards Safety Technology Co., Ltd, China.

Aceasta companie este certificata ISO 9001:2000 . Produsele sunt certificate CE si ROHS. Firma este in TOP 10 Security Brand  in China inca din 2008 si a primit multe premii de excelenta.

Centralele au capabilitati pentru a fi folosite atat cu detectori cablati, pe 8 zone, cat si cu detectori wireless pana la 99 de zone. Sunt incluse apelatoare GSM sau PSTN in functie de model.

Sistemele de alarma oferite de PGST utilizeaza tehnologia avansata de comunicatie GSM, suporta alarma prin SMS si apel, in functie de model. Printre principalele caracteristici regasite la alarmele PGST de numarul posibilitatea de conectare de pana la 8 zone cablate si 99 zone wireless. O alta functie este constituita de programarea a maxim 5 telecomenzi. Aceste sisteme beneficiaza de ecran LCD, ceas incorporat, operare usoara. Ce este foarte important, alarmele PGST au prompturi vocal pentru toate operatiunile in limba romana. Avertizare automata prin sms cand se descarca bateria. Avertizare prin sms cand se opreste / revine curentul electric.

Sistemele oferite de firma noastra au incorporat intercom, se poate suna de pe unitatea centrala. De asemenea, au incorporat modul de transmitere wireless; se poate imperechea cu sirena wireless. Puteti opta pentru programare orara armare/dezarmare. Toate modelele pot stoca 6 grupuri de numere de telefon: in momentul activarii alarmei, sistemul va apela automat numerele de telefon setate. Mai mult decat atat, pentru variantele cu apelator GSM se pot stoca 2 grupuri de numere pentru sms:  in momentul activarii alarmei, sistemul va trimite sms automat catre numerele de telefon setate.

Poate stoca 2 numere de telefon pentru dispecerat. Permite inregistrare mesaj de 10 secunde. Incorporat mesaj sms; poate trimite automat mesaj de alarma in momentul activarii acesteia. Utilizatorii pot initia apeluri folosind tastatura de pe panolul alarmei, exact ca la un telefon. Inca o functie prietenoasa este cea de control printr-o singura tasta: armare totala, armare partiala, armare de la distanta. Functie de programare a zonelor: in timp real, intarziata, zona 24 de ore, zona dezactivata.

Codare wireless: usor de adaugat accesorii wireless aditionale. Control de la distanta prin telefon pentru armare, dezarmare, verificare, intercomunicatie. Istoric evenimente: pastreaza automat 40 de inregistrari ce tin de armare, dezarmare si alarme. Tipuri diferite de armare: armare din telecomanda, armare totala, armare partiala, armare programata, armare de la distanta prin telefon. Incorporata baterie reincarcabila AAA NI-MH: alarma porneste la oprirea curentului electric.

 

 (273)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Mihai D.
Folosesc modelul PG-500. Imi place ca are meniu in limba romana.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha