Alarme wireless Wolf-Guard

Alarme wireless Wolf-Guard

  admin  

 (371)    (0)    1

  Sisteme de alarma

Alarme wireless Wolf-Guard

NET TRADING SRL este importatorul exclusiv al marcii Wolf-Guard in Romania.
Alarmele Wolf-Guard sunt fabricate de Chitongda Electronic Co., firma cu 15 ani de traditie, cu 300 de salariati.

Gama de produse Wolf-Guard este diversa si se exporta in peste 100 de tari.

Wolf-Guard a obtinut peste 50 de premii internationale si este in top 10 al firmelor de securitate din China.

Wolf-Guard a fost prezent la peste 40 de targuri international.

Alarmele wireless Wolf-Guard va ofera siguranta de care aveti nevoie atunci cand parasiti locuinta, dar si cand doriti va aflati in aceasta. Alarmele wireless sunt echipamente de securitate ce se monteaza foarte usor, fara a fi necesar sa apelati la firme specializate. Kiturile sunt formate din unitatea centrala, senzor de miscare, senzor magnetic pentru usa/geam deschis 2 telecomenzi, sirena de interior si alimentator.

Unitatea centrala este dotata cu ecran LCD in functie de model, tastatura pentru operarea comenzilor si numeroase functii printre care alarmare intarziata, alarmare totala, partiala, astfel aveti posibilitatea de a arma doar anumite zone ale locuintei, in timp ce va aflati in aceasta. Cea mai importanta functie a acestui sistem il constituie lipsa cablurilor folosite pentru conectarea centralei la diferitii senzori utilizati.

De asemenea, in functie de model puteti opta pentru un sistem cu apelator GSM sau PSTN sau dual. Aceasta functie va permite sa accesati si sa controlati de la distanta, prin telefonul mobil unitatea centrala. Daca optati pentru varianta alarmei cu apelator GSM este nevoie sa introduceti o cartela GSM valida, valabila si cu credit pe ea si astfel puteti seta un numar predefiniti de numere de telefon ce pot fi apelate in cazul in care se produce o efractie si sirena incepe sa sune.

Pe langa apelul telefonic, puteti primi si SMS cu informatii despre zona in care s-a declansat alarma, in acest mod putand fi la curent cu orice problema aparuta in locuinta dvs. Alte functii includ monitorizarea, care se refera la posibilitatea de a asculta ceea ce se intampla in preajma sistemulu de alarma, posibilitatea de a controla o automatizare prin intermediul unui releu aflat pe spatele unitatii centrale si altele.

 

 (371)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Alin M.
Am modelul YL-007M2E. Functioneaza conform descrierii.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha