Noutati Alarme Wireless Wolf-Guard

Noutati Alarme Wireless Wolf-Guard

  admin  

 (367)    (0)    1

  Sisteme de alarma

Noutati Alarme Wireless Wolf-Guard

Wolf-Guard a lansat in ultima perioada mai multe modele de alarme wireless cu un design extrem de modern, avand aplicatii diverse si mod de operare foarte usor. Cu o experienta de peste 17 ani si un personal format din peste 300 de salariati, Wolf-Guard a stiut dintotdeauna cum sa imbine functionalitatea cu eleganta si siguranta produsului. An de an participa la cele mai importante targuri de profil din intreaga lume, iar noutatile nu s-au lasat prea mult asteptate, inovatia fiind una din caracteristicile acestei companii. Printre noutati se remarca alarme wireless ce beneficiaza de aplicatii mobile, aplicatii prin bluetooth si design nou, unic, ce se poate incadra perfect in mediul oricarei locuinte.

Printre alarmele de referinta ale companiei se numara modelul YL-007WM2, o alarma WiFi 3G pe permite control si operare prin aplicatia de mobil Android sau iOS. In plus alarma poate fi folosita si in sistem dual, fie GSM, fie PSTN, astfel aveti la dispozitie diverse variante pentru a functiona. Daca doriti sa o folositi cu apelatorul GSM, trebuie sa ii introduceti o cartela SIM care sa aiba credit inclus si PIN-ul dezactivat, iar daca doriti sa o folositi ca o alarma PSTN, puteti folosi linia telefonica fixa din locatie pentru a o conecta la alarma. In oricare din variante veti avea acces la sistemul de alarma de oriunde, cu ajutorul telefonului mobil, putand arma, dezarma sau monitoriza zona din preajma alarmei direct. Aspectul simplu, dar ingrijit finisat, precum si tastatura tactila vor face din aceasta alarma elementul de baza pentru protejarea locuintei.

Un alt nou model de alarma este modelul YL-007M3GB, o alarma multi-functionala, ce poate fi montata pe perete, insa cu ajutorul suportului atasat, aceasta poate fi pozitionata pe masa asemenea unei rame foto. De asemenea, alarma permite setare si operare a aplicatiei prin bluetooth.

Alte doua modele sunt variante imbunatatite, cu design stilizat, ale unor alarme anterioare si anume YL-007M2-1 si YL-007M2C-1.

Toate alarmele sunt ambalate in kituri ce contin unitatea centrala, un senzor PIR de miscare, un contact magnetic, 2 telecomenzi, o sirena si alimentator pentru unitatea centrala.

In plus fiecare dintre acestea permite conectarea unui numar maxim de 100 de senzori wireless, astfel aveti posibilitatea de a imperechea si senzori de gaz, de fum, de inundatie, in functie de dorintele dvs.  

 

 (367)    (0)    1

  •  Comentarii ( 1 )
 Laurentiu N.
Imi place ca suporta multi senzori.
Comentariul a fost trimis cu succes. Va multumim!
Lasati un comentariu
Captcha